Hjemme hos: Ida

Denne våren har det skjedd mye på Milla Boutique, som dere kanskje allerede har skjønt. Før 2016 har rukket å bli et halvår har vi både pusset opp, begynt forberedelser til ny avdeling, det har vært fødsel i kulissene – samtidig som butikken bugner av nyheter. En nyhet vi er spesielt glade for er vårt nyeste tilskudd i form av Ida! En helt fantastisk jente som bobler over av både kompetanse, energi og iver. Nå skal dere også få bli litt bedre kjent med henne, da vi ønsker dere velkommen hjem til Ida!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ida bor i en romslig leilighet et lite steinkast fra Milla Boutique. Her har hun bodd i halvannet år, og Ida har ikke ligget på latsiden: hun har nemlig pusset opp hele leiligheten selv – fra isolasjon i gulv, til tak! For bak bambi-øyne og knallrosa leppestift er Ida en skikkelig handy dame. Hun har 12 år i ryggen på Maxbo, og har virkelig gjort hjemmeleksa si. Så til alle Milla-kunder, her har dere en helt unik mulighet til å plukke opp både det ene og andre oppussingstipset neste gang dere er innom butikken, og det så bare handler om hvilken spiker til hvilken vegg.

– Det beste med å pusse opp selv er jo følelsen av å mestre et stort prosjekt helt på egenhånd. I tillegg har man full kontroll, og muligheten til å få det akkurat som man vil.

I tillegg til jobben på Milla Boutique driver Ida med boligstyling, hvor hun også får dyrket interessen for interiør og det å skape et hjem.. Snill som hun er, tilbyr hun også Milla-kunder muligheten til å få varene kjørt hjem – da denne tøffe jenta selvfølgelig eier en varebil.

Processed with VSCO with hb2 preset

 

– En av grunnen til at interiør har blitt en interesse og lidenskap for meg er at det i stor grad handler om å skape et hjem. Familien min har alltid flyttet mye rundt, og helt siden jeg var liten har jeg alltid drømt om å skape et helt spesielt sted hvor jeg kan høre til, og føle meg hjemme.

Processed with VSCO with hb2 preset

Missoni Home er et av merkene Ida digger – med sitt fargesterke og elegante uttrykk. Da de slapp sin nyeste kolleksjon nå i Mars var Ida selvfølgelig raskt ute med å sikre seg sine favoritter.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ida elsker det glamorøse og lekne universet til Jonthan Adler og har sikret seg noen av sine favoritter i hvit keramikk.

Processed with VSCO with hb2 preset

Kjøkkenet er Idas happy place, og hun har alltid blitt kalt for mums. Ida elsker å lage mat og servere, og er du heldig kan det hende du får smake neste gang du er innom butikken.. (Hint: lørdager)

Idas Milla-favoritter:

idas_favoritter

Håper alle arbeidsjern nyter fridagen i dag!

 

Xx

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s