VÆR MED OG SE VÅR HELT NYE AVDELING!

En av grunnene til at Milla forelsket seg helt i lokalet vi nå holder til i på Aker Brygge var at det lyste av MULIGHETER. Etter å ha drevet butikken på House of Oslo i ca 6 år var det på tide med mer boltreplass, vi hadde rett og slett litt voksesmerter. Etter å ha vært på Aker Brygge i snart 2 år har butikken hatt sikkert 100 forskjellige stylinger, minst! Vi har fått inn mange nye og spennende merker, og beholdt alle våre favoritter. Vi har testet ut og forsket, stylet opp og ned, og i høst begynte vi å leke med tanken om en hvit avdeling. Etter nesten to år med en ren MissoniHome avdeling i 2. Etg, ønsket vi og igjen plassere disse spektakulære tekstilene inn i et miljø, og flyttet de ned i 1. etg for å kunne vise MissoniHome som en livsstil. Millastilen handler i stor grad om kombinasjonen av kontraster, uavhengig av om det er glamørøse og fargerike puter i en røff Togosofa eller et butikkonsept som både har sorte og hvite miljøer. Så i påsken gjorde vi ord til handling, fant frem malekosten og realiserte den hvite visjonen i 2. etg, og her er resultatet!

IMG_3335IMG_3337

Stilen i 2. etg kan helhetlig minne om den fra den gamle butikken, med resirkulert tre, keramikk, skinn og lin i skjønn forening – mikset med store, grønne planter. Det var viktig for oss å vise denne delen av Millastilen også, fordi den sier mye om hvor vi kom fra. Camilla har alltid hentet, og henter fortsatt mye inspirasjon fra naturen og derfor ville vi gi dette sin egen plass i butikken. I tillegg til å finne tekstiler som tepper og puter og andre buskevekster her, har vi også flyttet alt av kjøkkenrelaterte ting hit. Hylle på hylle med deilige produkter fra Nicholas Vahe som både fresher opp kjøkkenbenken og hva enn du putter på tallerkenen.

IMG_3338

En av de drømmene all plassen ga oss muligheten til å realisere var den som omhandlet de (fysisk) store tingene i livet; nemlig møbler. Her er vi allerede godt på vei, men vi gir oss jo ikke der. Så for de av dere som ikke har hørt det enda, vil vi i løpet av sommeren rive ned den ene veggen i 2. etg og skape en helt ny avdeling og ENDA MER MILLA BOUTIQUE! Det blir en fantastisk ny møbelavdeling, med både merker dere allerede kjenner fra konseptet, men også nye, superfine og freshe merker!! Dessuten får vi enda en inngang, nå fra Jenny Hemstads gate og enda mer åpenhet inn til våre gode naboer på Billy’s. Vi elsker vår nye adresse på Aker Brygge, og det er godt å kjenne på at tiden med voksesmerter er over. Vi gleder oss!!

IMG_3334  Vår evige favoritt, Togo-loungen i sort skinn har også funnet veien opp hit, og funker likeså godt i dette hvite og myke miljøet som nede i butikken i det sorte universet.

IMG_3339

IMG_3336

Det fantastiske sorte spisebordet fra Versmissen står majestestisk som et førsteinntrykk når man kommer opp trappen og her kan man samle opp til 10 av de fineste man vet om, og ha hyggelige matopplevelser sammen. Bordet er dekorert med fantastiske keramikkvaser og servise.

IMG_3340

Tusen takk for alle positive tilbakemeldinger så langt, vi føler oss så heldige som har verdens beste kunder og håper vi kan fortsette og både inspirere og hjelpe dere i lang tid fremover.

Milla jentene

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s