Hjemme hos: Camilla

Det unike universet som er Milla Boutique startet med en vilje til å stå på, en urokkelig kjærlighet til det unike og ikke minst et øye som ser, og en høyre hjernehalvdel som pumper tunge beats, glitrer i krystaller og fargen: intens sort. Camilla er den som putter Milla i Milla Boutique, hun er den evig kreative, den innovative og en estetiker som fryder seg over faget sitt som et lite barn på julaften. Hun er en inspirator både ved sin evne til å være tro mot seg selv, men også ved sitt hardtarbeidende, herlig varme  vesen. Velkommen hjem til Camilla.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Selvom selve Milla Boutique ligger midt i Oslos trendhjerte, Aker Brygge har Camilla flyttet fra Oslo og St. Hanshaugen til fordel for uendelig med boltreplass, frihet og frisk luft. Vi kaller det Millafarm. Her på Aurskog er det fredelig, men unntak av Brahmahanene som galer. Camilla balanserer familieliv, dyreliv og karriere i en hektisk hverdag – og her har hun virkelig muligheten til å koble helt av. Selve huset er et gammelt gårdshus som ble pusset opp i fjor sommer, og her er det ingen tvil om at Millastilen er absolut. Med en deilig miks av vintage, design, sort-/hvittbilder på alle vegger, bøker til å fylle et bibliotek og interiør-krimskrams verdig et museum..
Processed with VSCOcam with a6 preset
Camilla elsker store, grønne planter som skaper en frisk kontrast til det tunge, matte, sorte. Hun fyller gjerne hjemmet med både trær og planter for en skikkelig jungel-feeling.
Processed with VSCOcam with a6 preset
Vinglassene med gulldekor kjøpte Camillas mor i en liten antikkforretning i Sverige, og damen bak disken kunne fortelle at hun hadde kjøpt de av en annen dame som hadde jobbet som hushjelp hos Grace Kelly i Monaco. Hushjelpen hadde da fått disse glassene av Grace Kelly i avskjedsgave da hun sluttet.
– Vet jo ikke om det er sant, men vi skåler uansett for Grace hver gang vi bruker de!
Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 preset
Hyllen fra Menu er som en eneste stor settekasse av Camillas favoritter, her samles skatter fra hele verden til et eget lite mini museum.
«Jeg henter inspirasjon i alt og alle rundt meg, og er ubevisst konstant på leting… Det trenger ikke nødvendigvis være inspirert av interiør – men like mye av en følelse, vakker natur, en vakker farge, overflater osv.. Men når det kommer til interiør look og innkjøp, leser jeg side på side i mitt favorittmagasin RUM. Ingen over og ingen ved siden av.»
Processed with VSCOcam with a6 preset
44
Den skjeve stolen fra Frama er en statementstol Camilla digger. Den er mer et kunstverk fremfor funksjonell, men for en som får stjerner i øynene av vakre ting er den helt perfekt.
Processed with VSCOcam with a6 preset
Se Camilla’s Milla-favoritter her:
camilla_ting

 

2 thoughts on “Hjemme hos: Camilla

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s