Hjemme hos: Caroline

Først av alt: Tusen takk for den hyggelige responsen etter forrige innlegg! Det var så gøy å vise dere Pernilles inspirerende hjem, og det blir jo ekstra stas når dere gir så mye positivt tilbake.

Denne gangen ønsker vi dere velkommen hjem til Caroline! Caroline har jobbet på Milla Boutique siden sommeren 2015, og jobber deltid ved siden av tekstforfatter-studiet på Westerdals. Hun bor i en stemningsfull loftsleilighet midt i smørøyet av Oslo sentrum, sammen med kjæresten sin. Leiligheten, i likhet med Caroline selv, er alt annet enn A4. Her er det rosa kjøkken, et fikentre og Eiffeltårn i alle rom. I tillegg til interessen for interiør er også interessen for mote stor, og Caroline har også jobbet som stylist og studert motejournalistikk i London. Hun er lidenskapelig opptatt av det å uttrykke seg og av kommunikasjon. Stilen kan beskrives som eklektisk, og bærer preg av interessen for det estetiske, kjærligheten til det som lever, kontraster og kreativitet.

1.jpg

– Hva vi har på oss og hvordan vi bor er jo de visuelle metodene man bruker for å si noe om hvem man er, og det er nok mye av grunnen til at nettopp dette fenger meg. Det er så utrolig viktig å være tro mot seg selv og hva man selv liker.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Den knallrøde skinnstolen fra Le Corbusier er det mest ekslusive i leiligheten, og står side om side med to rosa, vintage veloursofaer som Caroline kjøpte på Finn. Det er den berømte «Sex & the City-miksen» med noe vintage, noe dyrt og masse personlighet på toppen som gjelder.

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with a6 preset

– Jeg har aldri vært så flink med alle disse reglene man liksom skal følge, verken med interiør eller med klær. For meg handler det om å skape en stemning og en følelse – og med masse regler og restriksjoner mister man jo så mye av det personlige.

Processed with VSCOcam with a6 preset

– Den sorte bokhyllen er som en eneste stor settekasse for alle de rare tingene jeg MÅ HA, men egentlig ikke «trenger». Bøker, noen buddhaer, magasiner, x antall keramikkvaser osv.. Åh! Og favorittboken som jeg fikk av kjæresten min: ‘Advanced style’, streetstylebilder av råkule gamle damer! På øverste hylle selvfølgelig.. Og Grace Coddington boken som jeg fikk signert i London!

Processed with VSCOcam with a6 preset– Kjæresten min var litt skeptisk da jeg la frem forslaget om rosa kjøkkenkrok, men han er verdens fineste og støtter de fleste av mine rare påfunn så jeg fikk gjennomslag tilslutt.. Og nå mistenker jeg at han faktisk liker det litt! Den skjeve stolen fra Frama elsket jeg fra første stund, den er et lite kunstverk i seg selv!

Carolines Milla-favoritter:

stæsj_caro

Neste gang skal vi hjem til hun som setter ‘Milla’ i Milla Boutique: Camilla!

God helg! Xx

2 kommentarer om “Hjemme hos: Caroline

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s