Hjemme hos: Pernille

En av våre hjertesaker i Milla Boutique er å glede og inspirere gjennom interiør. Vi mener at hjemmet reflekterer hvem vi er og hva som er viktig for oss. I våre øyne er ikke et stilfullt og inspirerende hjem nødvendigvis «picture perfect» eller fyllt til randen med design og det nyeste «must have», men heller marinert i personlighet og interesser – et hjem skal skapes med hjerte og sjel. Annenhver søndag fremover inviterer vi dere hjem til oss, og viser dere våre hjem. Vi viser hvordan interiøret reflekterer oss, både som ansatte i Milla Boutique – men også livssituasjon og personlig stil. Velkommen skal dere være.

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

 

Velkommen hjem til Pernille. Pernille (23) har jobbet i Milla siden 2013 og er både ansvarlig for nettbutikk og sosiale medier, i tillegg til å være innkjøper og Camillas høyre hånd. Pernilles store lidenskap er foto, noe hun dyrket på fulltid da hun bodde og studerte i London. Favorittfotografen hennes er Sally Mann, og et signert bilde av henne er neste drømmekjøp til hjemmet. Pernille bor i en lys og luftig leilighet på Frogner. Leiligheten er typisk for nabolaget med rosetter, stukkatur og deilige vinduer som gir masse naturlig lys. Dette åpner også opp for muligheten til å fylle leiligheten med Pernilles favorittfarge; sort, uten at helhetsuttrykket blir mørkt eller tungt.

 

IMG_1862

 

Det er grønne planter i alle rom, noe som skaper en myk og feminin kontrast til de sorte elementene.

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

 

Pernilles største hang-up om dagen er krystaller. Her står de to nyeste i samlingen, som ble med hjem fra markedet i Paris, i forbindelse med siste innkjøpsrunde.

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Pernilles bengalkatt, Pennie, har Cara Delevinge som sin favorittmodell, antar vi.. Teardropbordet fra Jonathan Adler og Paulistanostolen er hjemmets dyreste interiørsmykker.

– De komplimenterer hverandre helt perfekt, og kombinasjonen av sort og gull blir jeg aldri lei av. Jeg både bor og kler meg i den kombinasjonen!

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

 

Den ikoniske supermodellen Kate Moss går igjen.

– Hun har skapt et ikon ved bare å være seg selv. Hun er er både «rå i kantene» og inderlig vakker!

 

Pernilles Milla-favoritter:

kollasj-pernille

 

Neste gang (6.mars) skal vi hjem til Caroline! 

God helg! Xx

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s