DESIGNKLASSIKEREN PAULISTANO HAR ANKOMMET MILLA!

Vi er stolte av å kunne tilby Paulistano stolen som et del av vårt sortiment! Dette er en tidløs designklassiker som man aldri vil gå lei av! Denne stolen ble orginalt designet allerede i 1957 av Paulo Mendes da Rocha, og var ment for loungen til Paulistano Athletic Club i São Paulo, Brasil. Stolens minimalistiske struktur som består av en enkel bøyd stålstang og et lær-/stoffsykke gir et estetisk lett uttrykk og en fantastisk komfort! Dette har vært en «must-have» stol over lang tid, og den er nå en del av den faste, berømte samlingen til Museum of Modern Art i NYC.

Vi har Paulistano stolen i tre forskjellige varianter: Skinntrekk i fargene «Macassar» og «Whiskey». Disse kommer med ramme av karbonstål. Den tredje varianten har trekk av grått «canvas». Dette er behandlet for utendørsbruk, og kommer med ramme i pulverlakkert stål. Trekket kan enkelt taes av og på – så det er ingenting i veien for å bytte trekk slik at du kan bruke stolen både ute og inne! De kan fåes i flere ulike stoffer og farger, kom innom oss for en prat eller ring oss på tlf. 22 83 83 66, så hjelper vi deg å bestille rett farge og kvalitet.

Vi DIGGER de ulike variantene – se våre favoritt Paulistano-stylinger under!

macassar

Fargen «Macassar» er en dyp, kald brunfarge – dette er vår FAVORITT! Den spesielle brune fargen står i fantastisk kontrast til den matte, sorte rammen. Vi har valgt å style denne med mørke og rå materialer som «rubber» og sort marmor. Vi elsker den maskuline looken her! Se alle de ulike produktene i nettbutikken HER!

whiskey

«Whiskey»-varianten har en klarere og mer munter look. Denne kan fungere som et farge-pop i et ellers mørkt rom. Vi har kombinert den med detaljer i vintage-messing, og et fantastisk luddent gulvteppe som skinner i gylne gulltoner. Se alle de ulike produktene i nettbutikken HER!

canvas

Paulistano stolen kan like så godt stå ute som inne! Utendørs-varianten har ramme i pulverlakkert stål, og et grått bomullstrekk. Plasser stolen i solveggen og nyt sola med maksimal komfort! Vi har hentet opp de grove detaljene i den, og kombinert de med råmaterialer som betong, gummi og stål. Selvfølgelig med et slash av grønnplanter og messing – i kjent Milla-stil! Se alle de ulike produktene i nettbutikken HER!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s