TOGO BY LIGNE ROSET AT MILLA BOUTIQUE!

Som en av de få i Norge, og den eneste i Oslo, er vi stolte av å kunne tilby designklassikere fra det franske møbelhuset Ligne Roset som en del av vårt utvalg og univers! Ligne Roset produserte sine første møbler i 1937, og har siden den gang mottatt en rekke internasjonale priser for sine produkter. De er mest kjent for sine samarbeid med noen av de fremste designerne i moderne møbeldesign som Michel Ducaroy, Claude Brisson, Erwan & Ronan Bouroullec, Inga Sempé m.fl.

togo_1
Bilde lånt fra http://www.pinterest.com

Togo serien er designet av Michel Ducaroy, og har vært en ikonisk Ligne Roset klassiker siden 1973. I over 30 år har Togo vært det ultimate innen komfort, stil og design! Den har et ergonomisk design med tette skum konstruksjoner og vattert cover, noe som fører til at hver enkelt av de ulike modulene er både visuelt attraktive og fysisk innbydende. Togo kommer i utallige kvaliteter og farger – vi har et stort utvalg av prøvestoff i vår butikk. Ta kontakt med oss på shop@millaboutique.no eller tlf. 22 83 83 66 for mer informasjon.

togonyhetsbrev1

Togo-serien har en sittekomfort og et design vi aldri har sett maken til! Dersom du er i byen anbefaler vi deg virkelig å ta turen innom oss på Aker Brygge for å prøvesitte!

I tillegg til å lage fantastiske designmøbler er Ligne Roset er opptatt av miljøet under produksjonen og prosessen, noe vi digger! De gjør sitt ytterste for å øko-designe produktene sine og følge bærekraftig produksjon. Les mer om Ligne Roset’s produksjon og verdier i nettbutikken vår HER, eller se videosnutten under:

 

togo_pinterest_1
Bilde lånt fra http://www.pinterest.com

 

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s