«DIA DE LOS MUERTOS» KALENDER 2013

Produksjonsselskapet Qvisten med produsent Ove Heiborg i spissen har i samarbeid med Marcel Leliënhof og stylist/makeup Cathrine Aas gjort sin egen ekstreme tolkning av konseptet «Dia de los Muertos» gjennom denne utrolig coole «dødskalenderen»! Det har i tillegg vært en kunstutstilling der samtlige illustrasjoner er blitt vist i 2 meter høye print på lerret. Disse er til salgs, og vi har bl.a familieportrettet hos Milla Boutique som du kan kikke på! Kalenderne selges eksklusivt hos Milla Boutique, og koster nå kr 990!

Qvisten & Marcel er gamle kjente, og gjør hvert år et kunstprosjekt sammen. Denne gangen ble det kalenderen- og et samstemt radarpar forklarer ideén sin i korte trekk: » Det skal være støvete, creepy, sexy…» Tolkningen av «Dia de los Muertos» skapes gjennom en spennende kombinasjon av tre forskjellige håndverk- foto, bodypaint/make up og illustrasjon/VFX.

WE LOVE IT!

DIA DE LOS MUERTOS KALENDER, KR 990.

DIA DE LOS MUERTOS KALENDER, KR 990.

SEPTEMBER MÅNED...

SEPTEMBER MÅNED…

Bilde

DESEMBER MÅNED…

«Dia de los Muertos» ( De dødes dag) er en meksikansk feiring som gjennomføres den 1. & 2. november. En blanding av prekolumbiansk kulterer og de katolske alle sjelers dag og allehelgensdag. Det er en festdag både i Mexico & i Sentral-Amerika. Opprinnelsen for feiringen av de dødes dag i Mexico kommer fra før de spanske conquistadorene ankom kontintet. Det er registrert feiringer fra aztekerne, mayaere, purépechaer, nahuaer & totonacaer, og tegn tyder på at feiringen har pågått i flere tusen år! Tidligere var det vanlig å beholde hodeskaller som trofeer og vise dem frem under ritualer som symbolisertedøden og gjenfødelsen.

Her er et av lerretene vi har for salg på Milla Boutique!

Her er et av lerretene vi har for salg på Milla Boutique!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s