HAPPY NEW YEAR, MILLAFRIENDS!

pixlr

New Years at the Milla Farm!

Ja, da var enda et år gått, og det har vært et veldig hektisk et! Jeg tror faktisk ikke det har skjedd så mye i løpet av et år for oss noengang…

Både Tine og jeg har fått barn- ja, det stemmer- utrolig, men sant! Tine fikk en liten jente i april, og jeg en liten gutt i oktober- så det har tatt på å løpe rundt gravid med alle våre gjøremål:) I tillegg har vi pusset opp og solgt begge våre leiligheter på St. Hanshaugen- og funnet oss nye boliger. Tine i en fantastisk toppleilighet på Majorstua og jeg på koselig gård på Aurskog… Men disse stedene skulle jo pusses opp de også- så vi har hatt nok å henge fingrene i! Det kommer nok noen bilder herfra etterhvert!

På gården har det til nå blitt 2 pusekatter, 4 geiter, 20 høner & kyllinger og 2 vakre påfugler! Masse jobb- men veldig koselig.. Og egne egg til frokost hver morgen:)

Butikken fikk jo et lite ansiktsløft i sommer, og det var jo litt jobb det også… Vi har fått en super ny avdeling med Missoni Home, og mer info om dette kommer etterhvert! Vi har fått en ny liten gjeng hos oss, og i tillegg til våre gamle «travere»-  har Cindy, Elisabeth, Renate, Marita og Maria kommet med på laget! Velkommen, damer!

Så nå ser vi frem mot et nytt og spennende år! Vi starter med salg i begynnelsen av januar, og messer og innkjøp rett etterpå… Så vi håper fortsatt å kunne glede og inspirere dere i 2013!

Godt Nytt År, Millavenner! Vi gleder oss til å se dere snart! Men nå først litt feiring… Champagne og hummer er klar for servering- nam nam! Love C:)

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s