CUSTOM MADE JACKETS FROM PARIS!

Vi har fått inn sinnsykt coole «custom made» jakker fra Paris! Vi har inngått et samarbeid med en superdyktig frue i Paris som setter på nagler på våre utvalgte plagg. Hennes referanseliste er uendelig, og hun produserer for bl.a Balenciaga, Balmain, Givenchy, Zadig & Voltaire m.fl. Og kjendiser som Madonna, Beyoncé og Michael Jackson har båret hennes plagg…Vi er hodestups forelsket i disse kreasjonene, og et must-plagg hvis du vil skille deg litt ut i mengden!!

Bildene under viser de to første skinnjakkene vi har fått laget opp, og det er førstemann til mølla!

På vår Paristur ble vi også kjent med en heftig «underground» designer, ved navn CLVII. Han bruker vintage-armyjakker fra det franske forsvaret, og lager sin egen look med vintage t-skjorter, skjerf, nagler, swarovski-krystaller og andre coole elementer. Resultatet på de 3 armyjakkene ser du på bildene under skinnjakkene. Vi er allerede igang med å få lagd opp flere skinnjakker, og håper snart å få inn fler armyjakker fra CLVII… Enjoy! Love C.

4 thoughts on “CUSTOM MADE JACKETS FROM PARIS!

  1. Jøss! Så kult! Dere er flinke! Jeg elsker butikken deres…var der på lørdag og det har blitt superfint med den sortmalte nye klesavdelingen. De jakkene ovenfor minner meg litt om tingene fra BESS NYC…utrolig kult!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s